Betaalbare planten voor huis en tuin

Tricyrtis - Paddenlelies

Tricyrtis - Paddenlelies zijn prachtige vaste planten voor in de tuin. Koop ze nu bij Tuinflora en geniet van hun unieke bloemen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Tricyrtis - Paddenlelies

Tricyrtis - Paddenlelies, ook wel bekend als paddenlelies, zijn prachtige vaste planten die perfect zijn voor in de tuin. Ze staan bekend om hun unieke bloemen, die lijken op exotische orchideeën.

Kenmerken van Tricyrtis - Paddenlelies

Tricyrtis - Paddenlelies zijn winterharde planten die gedijen in de meeste tuinomstandigheden. Ze groeien goed in de schaduw en worden gekenmerkt door hun opvallende bloemen. De bloemen hebben vaak kleurrijke vlekken en strepen, waardoor ze een echte blikvanger zijn in de tuin.

Verzorging van Tricyrtis - Paddenlelies

Tricyrtis - Paddenlelies zijn gemakkelijk te verzorgen. Ze hebben regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is en geef ze af en toe wat meststoffen voor een optimale groei.

Tricyrtis - Paddenlelies zijn winterhard en kunnen de meeste omstandigheden goed doorstaan. Ze zijn bestand tegen lage temperaturen en hebben geen speciale winterbescherming nodig.

Koop Tricyrtis - Paddenlelies bij Tuinflora

Wil je Tricyrtis - Paddenlelies toevoegen aan je tuin? Bestel ze dan bij Tuinflora, dé online tuinwinkel. Bij Tuinflora vind je een ruim assortiment vaste planten van hoge kwaliteit. We bieden een lage prijsgarantie, snelle levering direct van de kweker en groeigarantie. Voeg kleur en schoonheid toe aan je tuin met Tricyrtis - Paddenlelies van Tuinflora!