Betaalbare planten voor huis en tuin

Kerstplanten

Op zoek naar prachtige kerstplanten voor de feestdagen? Tuinflora heeft een ruim assortiment kerstbloemen en planten. Bestel nu voor snelle levering!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 92

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 92

Van laag naar hoog sorteren

Kerstplanten

De feestdagen zijn bijna hier en wat is een betere manier om in de kerstsfeer te komen dan met prachtige kerstplanten? Bij Tuinflora hebben we een breed assortiment aan kerstbloemen en planten om je huis te versieren tijdens de kerstperiode.

Groot assortiment

Of je nu op zoek bent naar traditionele kerstbloemen zoals de kerstster (Poinsettia) en de kerstcactus, of dat je wat nieuws wilt proberen zoals de kerstorchidee of de kerstroos, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Kerstbomen en kerstkransen

Naast kerstplanten hebben we ook een selectie kerstbomen en kerstkransen om je huis nog feestelijker te maken. Met onze hoogwaardige producten breng je in een handomdraai de kerstsfeer naar elke kamer.

Snelle levering en lage kosten

Bestel je kerstplanten nu bij Tuinflora en geniet van snelle levering direct van de kwekerij. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen lage kosten, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de feestdagen.