Betaalbare planten voor huis en tuin

Hoge siergrassen

Ontdek een breed assortiment van hoge siergrassen bij Tuinflora. Creëer een prachtige tuin met deze sierlijke en onderhoudsvriendelijke planten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren

Hoge Siergrassen

Hoge siergrassen zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Ze zijn sierlijk, makkelijk te onderhouden en voegen textuur en hoogte toe aan je tuinontwerp. Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment aan hoge siergrassen die je tuin kunnen transformeren.

Cortaderia selloana

De meest populaire soort in de categorie van hoge siergrassen is de Cortaderia selloana, ook wel bekend als pampasgras. Dit gras heeft hoge pluimen en geeft een tropisch gevoel aan je tuin. Het is een winterharde plant die makkelijk te verzorgen is.

Naast Cortaderia selloana bieden we ook andere soorten hoge siergrassen aan, zoals Miscanthus sinensis, Pennisetum alopecuroides en Panicum virgatum. Elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerken en voegt een andere sfeer toe aan je tuin.

Tuinflora: Lage Prijzen, Snelle Levering

Bij Tuinflora streven we naar tevreden klanten. Daarom bieden wij onze producten aan tegen lage prijzen, direct van de kwekers. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering, zodat je snel van je nieuwe hoge siergrassen kunt genieten. We bieden ook een groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde planten.

Creëer een prachtige tuin met onze hoge siergrassen. Bestel vandaag nog bij Tuinflora!