Betaalbare planten voor huis en tuin

Overige siergrassen

Op zoek naar overige siergrassen? Tuinflora heeft een ruim assortiment van prachtige siergrassen. Bestel nu en geniet van lage kosten, snelle levering en groeigarantie!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

Overige Siergrassen

Overige siergrassen zijn een prachtige aanvulling op elke tuin. Deze grassen voegen structuur, textuur en kleur toe aan borders, perken, potten en borders. Een van de populaire soorten overige siergrassen is Festuca glauca, ook wel bekend als blauw schapengras.

Festuca glauca

Festuca glauca, of blauw schapengras, is een veelgebruikte overige siergras soort. Het heeft een compacte groeiwijze en blauwgroen blad dat gedurende het hele jaar zijn kleur behoudt. De pluimen verschijnen in de zomer en voegen een extra dimensie toe aan de tuin. Dit siergras is zeer geschikt voor borderbeplanting, tuinranden en rotstuinen.

Het blauw schapengras wordt vaak gebruikt als solitair in potten of als accentplant. Het is een winterharde plant en kan goed tegen droogte. Het gedijt het beste op een zonnige standplaats in goed doorlatende grond. Festuca glauca is een onderhoudsarme plant die weinig zorg nodig heeft. Verwijder bruine bladeren in het voorjaar om de plant fris te houden.

Bestel overige siergrassen bij Tuinflora

Ontdek het ruime assortiment overige siergrassen bij Tuinflora. Wij bieden een breed scala aan soorten, kleuren en maten om aan al uw tuinbehoeften te voldoen. Bestel nu en geniet van lage kosten, snelle levering direct van de kweker en groeigarantie. Voeg prachtige overige siergrassen toe aan uw tuin en creëer een weelderige, levendige buitenruimte!

Let op: De groeigarantie geldt niet voor een bepaalde periode.