Betaalbare planten voor huis en tuin

Nieuwe irissen

Ontdek de nieuwste aanwinsten in onze collectie irissen. Een grote verscheidenheid aan kleuren en soorten beschikbaar.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nieuwe Irissen

Ontdek onze nieuwe collectie irissen en voeg wat frisheid toe aan je tuin. Irissen zijn populaire vaste planten die een prachtige aanvulling zijn op elke tuin. Met hun levendige kleuren en unieke bloemvormen zijn ze ware blikvangers. Bekijk ons uitgebreide assortiment van nieuwe irissen en kies jouw favorieten voor dit seizoen.

Nieuwe Iris Variëteiten

De nieuwe irissen zijn verkrijgbaar in verschillende variëteiten en kleuren. Van tweekleurige irissen tot irissen met gestreepte bloembladen en delicate pasteltinten, er is voor elk wat wils. Doe inspiratie op en ontdek de nieuwste trends op het gebied van irissen.

Beplanting en Verzorging

Irisplanten gedijen goed in de volle zon en goed doorlatende grond. Ze hebben weinig onderhoud nodig en zijn over het algemeen vrij eenvoudig te verzorgen. Plant de nieuwe irissen in een goed voorbereide bodem op een zonnige plek in je tuin. Zorg ervoor dat je ze regelmatig water geeft, vooral tijdens droge periodes. Verwijder dode bloemen om nieuwe bloei te bevorderen. Geniet van het kleurrijke spektakel dat de nieuwe irissen aan je tuin toevoegen!

Bestel Nu

Kies jouw favoriete nieuwe irissen en bestel ze vandaag nog op Tuinflora. We bieden een ruime collectie aan nieuwe irissen tegen scherpe prijzen. Breng wat frisheid in je tuin met onze nieuwe irissen. Koop nu bij Tuinflora en geniet binnenkort van prachtige bloemen in je tuin.