Betaalbare planten voor huis en tuin

Orientaalse lelies

Ontdek de schoonheid van Orientaalse Lelies en creëer een kleurrijke sfeer in je tuin. Koop de beste kwaliteit Orientaalse Lelies bij Tuinflora.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

30 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

30 producten

Van laag naar hoog sorteren

Orientaalse Lelies

Orientaalse Lelies zijn prachtige bloembollen die bekend staan om hun grote, kleurrijke bloemen en heerlijke geur. Deze leliesoort behoort tot het geslacht Lilium orientale en staat ook wel bekend als Aziatische lelies. De bloemen van Orientaalse Lelies zijn opvallend en kunnen verschillende kleuren hebben, zoals roze, wit, geel en oranje. Ze bloeien in de zomer en geven je tuin een exotische uitstraling.

Kwaliteit en Variëteit

Bij Tuinflora vind je een brede selectie Orientaalse Lelies van de beste kwaliteit. We bieden verschillende variëteiten aan, waaronder de populaire 'Stargazer', 'Muscadet' en 'Casa Blanca'. Elke leliebol is zorgvuldig geselecteerd en garandeert een prachtige bloei.

Planten en Verzorgen

Orientaalse Lelies gedijen goed in goed doorlatende grond en hebben een zonnige standplaats nodig. Plant de leliebollen in het voorjaar op een diepte van ongeveer 15 centimeter en op een afstand van 15 tot 20 centimeter van elkaar. Geef regelmatig water, vooral tijdens de bloeiperiode. Verwijder na de bloei de uitgebloeide bloemen en laat het loof afsterven voordat je het verwijdert.

Orientaalse Lelies bij Tuinflora

Bij Tuinflora streven we ernaar om hoogwaardige Orientaalse Lelies aan te bieden tegen betaalbare prijzen. We werken direct samen met kwekers, waardoor we de lelies snel bij je kunnen bezorgen. Bovendien bieden we een groeigarantie op al onze bloembollen, zodat je zeker kunt zijn van een succesvolle bloei. Bekijk nu ons assortiment Orientaalse Lelies en geef je tuin een vleugje schoonheid en elegantie.