Betaalbare planten voor huis en tuin

Dubbelbloemige lelies

Ontdek onze collectie dubbelbloemige lelies bij Tuinflora.com. Verwen uw tuin met deze prachtige bloemen. Bestel nu en geniet binnenkort van een kleurrijke tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Dubbelbloemige lelies

De dubbelbloemige lelies, ook wel bekend als dubbele lelies, zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met hun weelderige, volle bloemen zijn ze een echte blikvanger.

Assortiment

Ons assortiment dubbelbloemige lelies bestaat uit een breed scala aan kleuren en variëteiten. Van zachte pasteltinten tot felle, opvallende kleuren, er is voor ieder wat wils. We bieden leliebollen van de hoogste kwaliteit, direct van de kwekers.

Planten en verzorgen

Dubbelbloemige lelies zijn gemakkelijk te planten en te verzorgen. Plant de bollen in goed doorlatende grond op een zonnige plek in uw tuin. Geef regelmatig water en voeg wat meststoffen toe voor optimale groei en bloei.

Prachtige bloemen

De dubbelbloemige lelies staan bekend om hun prachtige bloemen. De dubbele bloemblaadjes zorgen voor een volle en weelderige uitstraling. Ze zijn ideaal om borders, bloembedden en containers op te fleuren. Geniet van hun kleurrijke aanwezigheid in uw tuin!

Bestel nu

Bestel nu uw favoriete dubbelbloemige lelies bij Tuinflora.com en geniet binnenkort van mooie bloemen in uw tuin. Wij bieden lage prijzen, snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie. Maak uw tuin compleet met prachtige dubbelbloemige lelies!