Betaalbare planten voor huis en tuin

Groenblijvend

Ontdek ons ruime assortiment groenblijvende tuinplanten. Bestel nu en geniet het hele jaar door van een prachtige groene tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 225

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 225

Van laag naar hoog sorteren

Groenblijvende Tuinplanten

Groenblijvende tuinplanten zijn planten die gedurende het hele jaar hun groene kleur behouden. Bij Tuinflora bieden we een ruim assortiment aan groenblijvende tuinplanten, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een prachtige groene tuin. Of je nu op zoek bent naar planten voor een haag, een border of een pot op je terras, je vindt het allemaal bij Tuinflora.

Assortiment

In ons assortiment groenblijvende tuinplanten vind je onder andere coniferen, buxus, hulst, lavendel, bamboe en nog veel meer. Deze planten zijn ideaal voor het creëren van privacy in je tuin, het aanleggen van een mooie groenblijvende haag of het opvullen van lege plekken in borders. Daarnaast zijn er ook groenblijvende klimplanten en bodembedekkers die je tuin een prachtige uitstraling geven.

Voordelen van Groenblijvende Tuinplanten

Het gebruik van groenblijvende tuinplanten heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgen deze planten ervoor dat je tuin er het hele jaar door groen en levendig uitziet. Zelfs in de wintermaanden blijven ze hun bladeren behouden, wat voor kleur en structuur zorgt in je tuin. Daarnaast bieden groenblijvende tuinplanten ook privacy en beschutting, vooral wanneer ze worden gebruikt als haag of afscheiding.

Goedkoop en Snelle Levering

Bij Tuinflora koop je groenblijvende tuinplanten tegen lage prijzen. Omdat we direct leveren vanuit de kwekers, kunnen we de planten tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast bieden we ook een snelle levering, zodat je snel kunt genieten van je groenblijvende tuinplanten. Bij Tuinflora streven we naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten. Daarom bieden we ook een groeigarantie, zodat je zeker weet dat je planten goed zullen groeien.