Betaalbare planten voor huis en tuin

Hosta

Ontdek het assortiment Hosta planten bij Tuinflora. Bestel nu en geniet van de prachtige bladeren en bloemen van deze vaste plant.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 49-96 van 98

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 49-96 van 98

Van laag naar hoog sorteren

Hosta planten kopen bij Tuinflora

Hosta's, ook wel Hartelie genoemd, zijn geliefde vaste planten voor in de tuin. Ze staan bekend om hun prachtige en decoratieve bladeren en bloemen. Bij Tuinflora kun je een breed assortiment aan Hosta planten kopen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en kleuren.

Verschillende soorten en variëteiten

Hosta's zijn er in verschillende soorten en variëteiten. Zo zijn er Hosta's met groene bladeren, maar ook met bladeren in tinten van geel, blauw en grijs. Daarnaast zijn er soorten met bloemen in verschillende kleuren, zoals wit, roze en lila. Je kunt kiezen voor compacte Hosta's, maar ook voor grotere exemplaren die meer ruimte innemen in de tuin.

Onderhoud en planttips

Hosta's zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Ze gedijen goed in halfschaduw tot schaduwrijke omgevingen en hebben regelmatig water nodig. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden, maar niet te laten verzadigen met water. Daarnaast kun je de planten bemesten om hun groei en bloei te stimuleren.

Koop Hosta planten online

Bij Tuinflora kun je eenvoudig en snel Hosta planten online kopen. We bieden een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige planten tegen lage prijzen. Onze planten worden direct vanaf de kwekerij geleverd, waardoor je verzekerd bent van snelle levering en verse planten. Daarnaast hanteren we een groeigarantie, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je nieuwe Hosta planten.

Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog je favoriete Hosta planten bij Tuinflora!