Betaalbare planten voor huis en tuin

Gazon

Ontdek ons assortiment Gazon Onderhoud producten op Tuinflora. Alles wat je nodig hebt om je gazon in topconditie te houden.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren

Gazon Onderhoud

Gazon Onderhoud is essentieel om je gazon er groen en gezond uit te laten zien. Bij Tuinflora vind je een breed assortiment producten voor het onderhoud van je gazon.

Gazon Verzorging

Goed gazononderhoud omvat verschillende aspecten, zoals regelmatig maaien, bemesten, verticuteren, bewateren en onkruidbestrijding. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, zal je gazon er altijd prachtig uitzien.

Om je gazon gezond te houden, bieden wij hoogwaardige gazonmeststoffen, speciale graszaden, maaiers, trimmers, verticuteermachines, sproeiers, onkruidverdelgers en nog veel meer. Met deze producten kun je zorgen voor een dicht, groen en sterk gazon.

Lage Kosten en Snelle Levering

Bij Tuinflora streven we ernaar om jou de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden rechtstreeks geleverd vanuit de kwekers. Hierdoor kunnen we lagere kosten garanderen. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met het onderhouden van je gazon.

Wij bieden ook groeigarantie op al onze producten. Dit betekent dat als je gazon niet naar wens groeit, we je kunnen helpen met tips en advies. Let op: de garantietermijn kan variëren, dus neem bij eventuele problemen contact met ons op voor meer informatie.