Betaalbare planten voor huis en tuin

Spring voor Joy 100 bulbs

Bloembol
1 collectie
Geurig
Makkelijk te kweken
Snijbloemen
€ 14,95
In het najaar weer beschikbaar
SKU
A06975
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Al het lenteplezier, vastgelegd in één collectie Krokussen,...

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Al het lenteplezier, vastgelegd in één collectie Krokussen, Narcissen, Tulpen en Alliums. Deze levendige combinatie van het beste van de lente bloeit van het vroege tot het late voorjaar in een spectaculaire reeks vormen en kleuren.
 • 10 x Narcis cyclamineus Tête à Tête 8/10 cm
 • 40 x Allium caeruleum (Azureum)
 • 40 x Krokus Botanische Mix 5/7 cm
 • 10 x Tulip single late Eduard Pelger
Details
CategorieOverigen
Aantal1x

Hoe verzorg je Spring voor Joy 100 bulbs

Plant de bollen in tuinaarde die goed waterdoorlatend is. Dit kan worden geoptimaliseerd door wat zand door de aarde te mengen. Plant de bollen met de "neuzen" (het puntige gedeelte) omhoog, op ongeveer drie maal de grootte van de bol diep. Bewater de bollen na het planten, zodat het wortelschieten gestimuleerd wordt. U kunt de verwelkte bloemen het beste verwijderen, maar het is verstandig om de bladeren tenminste nog zes weken te laten zitten, omdat hier nog waardevolle voedingsstoffen inzitten voor de nieuwe bloemen.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!