Betaalbare planten voor huis en tuin

Spinazie Zaad Amsterdams Reuzenblad

Spinazie Amsterdams scherp
Zaden
Netto gewicht 15 gram
1 zakje zaad
€ 1,25
Nog maar 3 beschikbaar
SKU
A09763
 • Bij 2 of meer € 1,13 per stuk (bespaar  10%)
 • Bij 3 of meer € 1,06 per stuk (bespaar  15%)
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Spinazie Amsterdams Reuzenblad heeft grote glanzende bladeren met een diepgroene kleur. De bladeren zijn heerlijk en rijk aan ijzer en calcium....

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Spinazie Amsterdams Reuzenblad heeft grote glanzende bladeren met een diepgroene kleur. De bladeren zijn heerlijk en rijk aan ijzer en calcium. De jonge spinaziebladeren kunnen rauw gegeten worden in salades. Oudere bladeren worden gekookt als een bladgroente. Spinazie Zaad Amsterdams Reuzenblad kunt u zaaien in maart-april en /of augustus-september in de volle grond. U kunt breedwerpig zaaien of in regels en desgewenst iets uitdunnen.
 • 1 x Spinazie Amsterdams scherp
Details
Botanische naamSpinazie Amsterdams scherp
CategorieSpinach
Aantal1x
BloemenNee
GeurendNee
SnijbloemenNee
VruchtenNee
EetbaarNee
OogsttijdApril - October
StandplaatsZonnig
WinterhardNee
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
Plantdiepte2cm
GrondsoortGoed doorlatende grond
Volgroeide hoogte10cm - 20cm
Volgroeide breedte5cm - 10cm
GiftigNee
MaatZaden

Hoe verzorg je Spinazie Zaad Amsterdams Reuzenblad

Spinazie geeft de voorkeur aan een goed doorlatende neutrale grond en kan in de volle zon of halfschaduw worden gekweekt. Het is een snelle groeier en moet  om donkere, gezonde bladeren te produceren regelmatig worden bemest  met kunstmest met een hoog stikstofgehalte. Voor het beste resultaat moet u een maand voor het planten mest in de grond graven. Zaai vanaf maart om de week voor een continue aanvoer van spinazie gedurende het hele seizoen tot de vorst aanbreekt. Zaai de spinaziezaden dun in rijen of verspreid. Voor groeiende jonge bladeren, zaai ze op 3 -4 cm van elkaar, en op 25 cm voor volgroeide planten. Bedek licht met aarde en geef goed water. Houd de grond vochtig tot ontkieming. Zodra de planten volwassen bladeren hebben, kun je beginnen met het uitdunnen van de planten tot ongeveer 15 cm uit elkaar. Dunningen kunnen worden gegeten. Als de ruimte beperkt is, kun je spinazie gemakkelijk in bakken of bloembakken telen, maar planten die in bakken worden gekweekt hebben meer water nodig om uitdroging te voorkomen. Oogst spinazieblaadjes als je ze nodig hebt van de buitenkant van de plant, of van de hele plant voordat ze beginnen te bloeien. Kan worden overwinterd bij temperaturen onder het vriespunt, mits goed beschermd.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!