Betaalbare planten voor huis en tuin

Spinazie Spinnaker

Spinach Spinnaker
Zaden
1 zakje zaad
€ 1,95
Voorraad 29
SKU
A06458
 • Bij 2 of meer € 1,76 per stuk (bespaar  10%)
 • Bij 3 of meer € 1,66 per stuk (bespaar  15%)
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Spinazie is rijk aan voedingstoffen en kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Spinnaker en heeft over het algemeen een hoge opbrengst.

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Spinazie is rijk aan voedingstoffen en kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Spinnaker en geeft over het algemeen een hoge opbrengst. Geschikt voor de oogst in het late voorjaar, de zomer en de herfst. Resistent tegen 4 fysio's van meeldauw. Half maart t/m begin september zaaien in de vollegrond, breedwerpig of in regels; desgewenst iets uitdunnen.
Details
Botanische naamSpinach Spinnaker
CategorieSpinach
Aantal1x
BloemenNee
GeurendNee
SnijbloemenNee
VruchtenNee
EetbaarNee
OogsttijdApril - October
StandplaatsZonnig
WinterhardNee
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
Plantdiepte2cm
GrondsoortGoed doorlatende grond
Volgroeide hoogte25cm
GiftigNee
MaatZaden

Hoe verzorg je Spinazie Spinnaker

Spinazie geeft de voorkeur aan een goed drainerende neutrale grond en kan in de volle zon of gedeeltelijke schaduw worden gekweekt. Het is een snelle groeier en een zware voederaar, om donkere, gezonde bladeren te produceren moet het regelmatig gevoed worden met stikstofrijke mest. Voor de beste resultaten graaf je een maand voor het planten mest in de grond. Zaai vanaf maart om de week zaden voor een continue aanvoer van spinazie gedurende het hele seizoen tot de vorst invalt. Zaai de spinaziezaadjes dun in rijen of verspreid. Voor groeiende jonge blaadjes zaai je ze op 3 -4 cm van elkaar, en op 25 cm voor volgroeide planten. Bedek licht met aarde, zet stevig vast en geef goed water. Houd de grond vochtig tot ontkieming. Zodra de planten bladeren hebben, kun je beginnen met uitdunnen tot ongeveer 15 cm van elkaar. Dunningen kunnen worden opgegeten. Als de ruimte beperkt is, kun je spinazie gemakkelijk in bakken of een bloembak kweken, maar planten in bakken hebben meer water nodig om te voorkomen dat ze uitdrogen. Oogst spinaziebladeren naar behoefte van de buitenkant van de plant, of de hele planten voordat ze beginnen te bloeien. Je kunt spinazie overwinteren bij temperaturen onder nul, mits je de plant goed beschermt.

 

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!