Betaalbare planten voor huis en tuin

Rammenas Zaden Lange Zwarte

Ramenas type lange Zwarte
Zaden
Productgewicht (nett) 10 gram
1 zakje zaad
€ 1,75
Voorraad 16
SKU
A09730
 • Bij 2 of meer € 1,50 per stuk (bespaar  14%)
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Koop Rammenas Zaden Lange Zwarte (Raphanus sativus) en geniet van een rijke oogst van deze heerlijke groente. Bestel bij Tuinflora voor hoogwaardige zaden en snel en betrouwbaar winkelen.

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Rammenas Zaden Lange Zwarte

De Rammenas Zaden Lange Zwarte (Raphanus sativus) zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van deze heerlijke groente. Deze ramenas heeft een langwerpige, zwarte wortel die bekend staat om zijn pittige smaak en knapperige textuur. De plant groeit goed in zonnige standplaatsen en heeft een oogsttijd van mei tot oktober.

Netto Gewicht 10 gram

Deze verpakking bevat 10 gram rammenas zaden, zodat je voldoende hebt om een flinke oogst te kunnen verwachten. De zaden zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door Tuinflora, een betrouwbare leverancier van tuinproducten.

Gemakkelijk te Zaaien

Je kunt de Rammenas Zaden Lange Zwarte van eind juni tot begin augustus direct in de volle grond zaaien. Zaai de zaden in regels en dun de jonge plantjes iets uit om ze voldoende ruimte te geven om te groeien. Het is belangrijk om niet te vroeg te zaaien, omdat de plant anders zaadstengels kan vormen.

Laag in Kosten, Snel in Levering

Bij Tuinflora bieden we hoogwaardige zaden tegen een betaalbare prijs. We streven ernaar om onze producten snel te leveren, zodat je snel aan de slag kunt in je tuin. Bovendien bieden we een groeigarantie, zodat je zeker kunt zijn van een succesvolle oogst.


 • 1 x Ramenas type lange Zwarte
Details
Botanische naamRamenas type lange Zwarte
CategorieRadish
Aantal1x
BloemenNee
GeurendNee
SnijbloemenNee
VruchtenNee
EetbaarNee
OogsttijdMay - October
StandplaatsZonnig
WinterhardNee
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
Plantafstand25cm
Plantdiepte2cm
GrondsoortGoed doorlatende grond
Volgroeide hoogte10cm - 20cm
GiftigNee
MaatZaden

Stap 1: Voorbereiding

Zorg ervoor dat de grond goed losgemaakt en bemest is voordat je begint met zaaien. Verwijder eventuele stenen en onkruid om de jonge plantjes voldoende ruimte te geven om te groeien.

Stap 2: Zaaien

Maak regels in de grond met een onderlinge afstand van ongeveer 30 cm. Zaai de ramenas zaden gelijkmatig in de regels op een diepte van ongeveer 1 cm. Bedek de zaden met een dun laagje aarde en druk de grond lichtjes aan.

Stap 3: Uitdunnen

Zodra de plantjes ongeveer 5 cm groot zijn, kun je ze iets uitdunnen zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. Laat de sterkste exemplaren staan en verwijder de zwakkere plantjes. Houd een onderlinge afstand van ongeveer 10 cm aan.

Stap 4: Verzorging

Zorg ervoor dat de plantjes voldoende water krijgen, vooral tijdens droge periodes. Geef de ramenas regelmatig water en houd de grond vochtig. Verwijder onkruid rondom de plantjes om concurrentie om voedingsstoffen te voorkomen.

Stap 5: Oogsten

De Rammenas Zaden Lange Zwarte kunnen vanaf ongeveer 8 weken na het zaaien worden geoogst. Trek voorzichtig aan de bladeren om de wortels uit de grond te halen. Gebruik een tuinvork om de wortels los te maken als ze vastzitten.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!