Betaalbare planten voor huis en tuin

Pot Thijs Groen

Keramiek
Potmaat plant Ø 13cm
15x15x15cm
€ 12,95
Nog maar 1 beschikbaar
SKU
A13001
+
  • Levertijd 1-2 dagen

    Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 1-2 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

    Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

    Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

  • Groei & Geld terug garantie

    Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

  • Verzendkosten vanaf € 3,95

    Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

  • Klarna, koop nu betaal later

    Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

    Onze betaalopties

    Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

    online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Pot Thijs is een pot gemaakt met getextureerd keramiek. De ideale pot voor huisplanten en de pot een moderne sfeer in uw woonkamer....

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Pot Thijs is een pot gemaakt met getextureerd keramiek. De ideale pot voor kamerplanten en de pot een moderne sfeer in uw woonkamer.
  • 1 x Pot Thijs Groen 15 cm
Details
CategorieBinnen potten
Aantal1x
Maat15x15x15cm
MateriaalKeramiek
Potmaat plantØ 13cm

Hoe gebruik je Pot Thijs Groen

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje