Betaalbare planten voor huis en tuin

Hosta Buckshaw Blauw

Hosta Buckshaw Blue
Wortelgoed
1 hosta plant
Speciale prijs € 2,50 Normale prijs € 3,50
Voorraad 64
SKU
A13089
+
  • Levertijd 2-3 dagen

    Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

    Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

    Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

  • Groei & Geld terug garantie

    Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

  • Verzendkosten vanaf € 3,95

    Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

  • Klarna, koop nu betaal later

    Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

    Onze betaalopties

    Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

    online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Ontdek de prachtige Hosta Buckshaw Blauw in onze online winkel. Grote bladeren in een mooie blauw-groene kleur. Winterhard en bloeit in de zomer. Koop nu bij Tuinflora!

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Hosta Buckshaw Blauw

Hosta Buckshaw Blauw, ook bekend als Hartlelie, is een unieke plant met grote bladeren. De bladeren hebben een prachtige blauw-groene kleur. Deze Hosta is een geweldige toevoeging aan borders en tuinen.

Kenmerken:

Geleverd als wortelgoed: de plant wordt geleverd zonder pot, maar met gezonde wortels.
Kleur van het blad: blauw-groen.
Winterhard: deze plant kan de winter goed doorstaan.
Bloemkleur: wit.
Bloeitijd: zomer.

Voordelen van de Hosta Buckshaw Blauw:

De Hosta Buckshaw Blauw staat bekend om zijn grote bladeren en prachtige kleur. Deze plant voegt een mooie blauw-groene tint toe aan uw tuin. Bovendien is de Hosta Buckshaw Blauw winterhard en bloeit hij in de zomer, waardoor u het hele seizoen van zijn schoonheid kunt genieten.

Koop nu de Hosta Buckshaw Blauw bij Tuinflora voor een lage prijs en profiteer van snelle levering direct vanuit de kweker. Bovendien bieden wij een groeigarantie, zodat u zeker bent van een gezonde en mooie plant.


  • 1 x Hosta Buckshaw Blue
Details
Botanische naamHosta Buckshaw Blue
CategorieHosta
Aantal1x
BloemenJa
BloeitijdZomer
GeurendNee
SnijbloemenNee
BloemkleurWit
VruchtenNee
EetbaarNee
StandplaatsZon en schaduw
WinterhardJa
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
GrondsoortAlle grondsoorten
Volgroeide hoogte30cm - 40cm
Volgroeide breedte40cm - 60cm
GiftigNee
MaatWortels

Plantinstructies voor de Hosta Buckshaw Blauw:

Stap 1: Voorbereiding

Laat de wortelplanten zo'n 12 - 18 uur (niet langer dan 24 uur) weken in water. Hierdoor nemen ze maximaal vocht op zonder dat er schade aan de planten aangebracht wordt.

Stap 2: Planten

Plant de Hosta's in vochtige grond op een schaduwachtige of halfzonnige plaats. Zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is.

Stap 3: Bescherming

Bedek de Hosta's voor de winter met een dikke laag compost om ze te beschermen tegen de kou.

Stap 4: Water geven

Geef de eerste weken na het planten goed water. Probeer, als de planten wat groter zijn, rond de basis van de plant te bewateren en niet direct op het blad.

Stap 5: Onderhoud

Om overlast van slakken te voorkomen, kunt u slakkenkorrels rondom de plant strooien. Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om nieuwe groei te stimuleren.

Koop nu de Hosta Buckshaw Blauw bij Tuinflora en volg deze eenvoudige stappen voor een gezonde en bloeiende plant in uw tuin!

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!