Betaalbare planten voor huis en tuin

Dcm Hortensiamest & Blauwmaker Mg 800gr

€ 11,95
Nog maar 7 beschikbaar
SKU
A10901
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s is de complete oplossing om hortensia’s weer snel blauw te krijgen en te...

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s is de complete oplossing om hortensia’s weer snel blauw te krijgen en te voeden. Het Aluin dat is toegevoegd aan de voeding zal oplossen in zure bodems en geeft op het juiste moment de blauwe kleur terug. De meststof bevat bovendien veel kalium en magnesium voor levendige, uitbundig bloeiende bloemen. De organische stof in deze meststoffen zet daarnaast het bodemleven om in humus wat zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. U kunt van deze organische meststof met blauwmaker gebruikmaken vanaf de lente tot en met de herfst. Gebruik 120 g meststof per m² en 10-15 g aluin per m² Het gaat hier om de samengestelde organische meststof die magnesium NPK 6-4-10 + zakje kaliumaluin bevat.
 • 1 x Hortensiameststof + Blauwmaker (MG) 800gr
Details
CategorieOverigen
Aantal1x

Hoe gebruik je Dcm Hortensiamest & Blauwmaker Mg 800gr

De instructies vindt u op de verpakking van het artikel.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje