Betaalbare planten voor huis en tuin

Tulpen

Tulpen zijn prachtige voorjaarsbloemen die uw tuin opfleuren. Bestel nu bij Tuinflora en geniet van de schoonheid van deze bloemen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

Tulpen

Tulpen zijn prachtige bloemen die in het voorjaar uw tuin opfleuren. Ze behoren tot het geslacht Tulipa van de leliefamilie (Liliaceae). De botanische naam voor tulpen is Tulipa. Tulpen bestaan in verschillende kleuren, vormen en groottes, waardoor ze veelzijdig zijn in tuinbeplanting en boeketten.

Kenmerken van Tulpen

Tulpen hebben lange, puntige bladeren en grote, opvallende bloemen. De bloemen groeien op stevige stelen en openen zich wanneer de zon schijnt. Tulpen zijn typische voorjaarsbloemen die na de winter tot bloei komen en een prachtig kleurenpalet in uw tuin brengen.

Tuinflora Tulpen Collectie

Bij Tuinflora vindt u een uitgebreide collectie tulpen in verschillende kleuren en variëteiten. Van klassieke tulpen tot unieke nieuwe variëteiten, wij bieden voor elk wat wils. Onze tulpen worden geleverd als bloembollen, waardoor u zelf kunt kiezen wanneer en hoe u ze plant.

Bestel Nu

Bestel nu prachtige tulpen bij Tuinflora en geniet van de schoonheid van deze bloemen in uw tuin. Bij Tuinflora bieden we snelle bezorging direct van de kwekers, tegen lage kosten. Uw tevredenheid is gegarandeerd, zonder garantieduur te vermelden.