Betaalbare planten voor huis en tuin

Bloemkoolzaad Alpha

Bloemkool Alpha 6
Zaden
Netto gewicht 1 gram
1 zakje zaad
€ 2,25
Voorraad 13
SKU
A09752
 • Bij 2 of meer € 1,95 per stuk (bespaar  13%)
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Dit Bloemkoolzaad Alpha kan voor de vroeg en late teelt gezaaid worden. Een bijzonder lekkere variëteit!

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Dit Bloemkoolzaad Alpha kan voor de vroeg en late teelt gezaaid worden. Is een bijzonder lekker variëteit. Voor de aromatische smaak van de bloemkool is een plaats in de volle zon en een vochtige en voedselrijke bodem nodig. Voor de vroege teelt zaait u in september-oktober of januari-februari op een zaaibed onder glas. Uitplanten in maart of april. Voor de late teelt vanaf eind maart tot half mei, in de volle grond op een zaaibed en dan 6 weken later uitplanten. Voor een goed biologische evenwicht is het aan te raden om prei en of sla te zaaien naast de bloemkool.
 • 1 x Bloemkool Alpha 6
Details
Botanische naamBloemkool Alpha 6
CategorieCabbage
Aantal1x
BloemenNee
GeurendNee
SnijbloemenNee
VruchtenNee
EetbaarNee
OogsttijdSeptember - December
StandplaatsZonnig
WinterhardNee
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
GrondsoortGoed doorlatende grond
Volgroeide hoogte60cm - 80cm
Volgroeide breedte60cm - 80cm
GiftigNee
MaatZaden

Hoe verzorg je Bloemkoolzaad Alpha

Zaaien op zaaibed in de vollegrond vanaf het late voorjaar tot het begin van de zomer. Iets uitdunnen en na 5 of 6 weken uitplanten. Het is noodzakelijk om de roosjes te beschermen tegen directe felle zon met een hoes en deze bescherming te verwijderen bij langdurige regenval. Voor een goed biologisch evenwicht raden we aan om prei en/of sla naast de bloemkool te zaaien.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!