Betaalbare planten voor huis en tuin

Kaufmanniana tulpen

Kaufmanniana tulpen zijn kleurrijke en vroegbloeiende bloembollen die uw tuin opfleuren in het voorjaar. Bestel ze vandaag nog op Tuinflora en geniet van prachtige bloemen!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van laag naar hoog sorteren

Kaufmanniana tulpen

Kaufmanniana tulpen zijn prachtige en kleurrijke bloembollen die uw tuin in het voorjaar opfleuren. Met hun opvallende bloemen en unieke kleurencombinaties zijn ze een echte blikvanger.

Kenmerken van Kaufmanniana tulpen

Kaufmanniana tulpen staan bekend om hun lange bloeiperiode en vroege bloei. Ze zijn winterhard en kunnen dus gemakkelijk in de tuin worden geplant. De bloemen hebben een sterke steel en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Hoe plant je Kaufmanniana tulpen?

Plant de Kaufmanniana tulpen in de herfst op een zonnige plek in de tuin. Zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is en voeg eventueel wat organische meststof toe. Graaf een gat dat twee keer zo diep is als de hoogte van de bol en plaats de bol met de punt omhoog. Bedek de bol met aarde en geef water.

Verzorging

Kaufmanniana tulpen hebben weinig verzorging nodig. Geef ze af en toe water tijdens droge perioden en verwijder uitgebloeide bloemen om de energie van de plant naar de ontwikkeling van nieuwe bloemen te stimuleren. Na de bloei kunnen de bladeren geel worden. Als dit gebeurt, knip ze dan niet af maar laat ze natuurlijk afsterven. Dit helpt de bol om energie op te slaan voor volgend jaar.

Bestel Kaufmanniana tulpen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kunt u een breed assortiment Kaufmanniana tulpen vinden. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van kleurrijke en prachtige bloemen in uw tuin. Wij bieden snelle verzending en lage kosten.