Betaalbare planten voor huis en tuin

Gefranjerde tulpen

Ontdek een breed scala aan gefranjerde tulpen op Tuinflora.com. Van levendige kleuren tot unieke bloemvormen, wij hebben de perfecte gefranjerde tulpen voor uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

31 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

31 producten

Van laag naar hoog sorteren

Gefranjerde Tulpen

Gefranjerde tulpen, ook bekend als franjebloemen, zijn een prachtige en opvallende toevoeging aan elke tuin. Met hun delicate en golvende bloemblaadjes, zorgen gefranjerde tulpen voor een speels en elegant accent in uw bloembedden, borders of containers.

Kleurrijke Variëteiten

Op Tuinflora.com vindt u een breed scala aan gefranjerde tulpen in verschillende kleuren. Van levendige rode en roze tinten tot zachte pastelkleuren en zelfs tweekleurige bloemen, er is een gefranjerde tulp voor elke smaak en tuinontwerp.

Unieke Bloemvormen

Wat gefranjerde tulpen echt speciaal maakt, is hun unieke bloemvorm. De randen van de bloemblaadjes zijn decoratief gekarteld, waardoor de bloem een mooie textuur en een bijna kanten uiterlijk krijgt. Deze unieke eigenschap maakt gefranjerde tulpen tot echte blikvangers in uw tuin.

Planten en Verzorgen

Gefranjerde tulpen groeien het beste in goed doorlatende grond en volle zon. Plant ze in het najaar voor een kleurrijk spektakel in het voorjaar. Zorg ervoor dat u ze op de juiste diepte plant en geef ze regelmatig water tijdens het groeiseizoen. Met de juiste zorg zullen uw gefranjerde tulpen prachtig bloeien.

Bestel vandaag nog

Op Tuinflora.com kunt u de mooiste gefranjerde tulpen van hoge kwaliteit kopen. We hebben een groot assortiment beschikbaar voor snelle levering. Bestel vandaag nog uw favoriete gefranjerde tulpen en geniet van hun betoverende schoonheid in uw tuin.