Betaalbare planten voor huis en tuin

Trompet narcissen

De trompet narcissen zijn prachtige lentebloeiers met opvallende trompetvormige bloemen. Bekijk ons assortiment trompet narcissen op Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Trompet Narcissen

De trompet narcissen behoren tot het geslacht Narcissus en zijn populaire lentebloeiers in Nederlandse tuinen. Ze staan bekend om hun opvallende trompetvormige bloemen die een vrolijke en kleurrijke aanvulling zijn op elke tuin.

Assortiment Trompet Narcissen

Op Tuinflora vindt u een uitgebreid assortiment trompet narcissen. We bieden verschillende variëteiten aan, zoals de 'Tête-à-Tête', 'King Alfred' en 'Dutch Master'. Deze narcissen variëren in hoogte, bloemkleur en bloeitijd, zodat er altijd wel een passende keuze is voor uw tuin.

Planten van Trompet Narcissen

Trompet narcissen zijn gemakkelijk te planten en te onderhouden. Ze gedijen goed in goed doorlatende grond op een zonnige of halfschaduwrijke plek in de tuin. Plant de bollen op een diepte van ongeveer 10 cm en zorg ervoor dat ze voldoende ruimte hebben om te groeien.

Onderhoud en Verzorging

Zodra de trompet narcissen zijn uitgebloeid, verwijdert u de uitgebloeide bloemen om de energie van de plant te behouden. Laat het blad echter helemaal afsterven voordat u het verwijdert. Dit zorgt ervoor dat de bollen voldoende voedingsstoffen kunnen opnemen voor de volgende bloeiperiode.

Voordelen van Tuinflora

Bij Tuinflora bieden wij een ruim assortiment trompet narcissen aan tegen voordelige prijzen. Onze producten worden direct vanuit de kweker geleverd, wat zorgt voor een snelle en verse levering. Daarnaast profiteert u bij Tuinflora van onze groeigarantie, wat betekent dat wij ervoor zorgen dat al onze planten en bloembollen groeien en bloeien.