Betaalbare planten voor huis en tuin

Tazetta narcissen

Koop Tazetta narcissen bij Tuinflora voor prachtige bloemen in uw tuin. Snelle levering en lage prijzen!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Tazetta Narcissen

De Tazetta Narcissen, ook bekend als Narcissus Tazetta, zijn prachtige bloemen die uw tuin tot leven brengen. Met hun vrolijke kleuren en heerlijke geur zijn ze een lust voor het oog.

De Tazetta Narcissen behoren tot de Narcissenfamilie en zijn een populaire keuze onder tuinliefhebbers. Ze hebben een sterke stengel en bloeien in het voorjaar, waardoor ze uw tuin opfleuren na de lange winter.

Deze bloemen gedijen goed in zowel bloembedden als bloempotten. Ze kunnen ook worden gebruikt als snijbloemen om uw huis te decoreren. De Tazetta Narcissen zijn gemakkelijk te kweken en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn winterhard en kunnen jaar na jaar terugkeren, waardoor u jarenlang van hun schoonheid kunt genieten.

Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment aan Tazetta Narcissen. We garanderen een snelle levering en lage prijzen. Onze bloembollen komen rechtstreeks van de kwekers, waardoor u verzekerd bent van verse en gezonde exemplaren. Daarnaast bieden we een groeigarantie, dus als uw Tazetta Narcissen niet goed groeien, zullen we ze vervangen.

Kenmerken van Tazetta Narcissen:

  • Hoogte: 30-40 cm
  • Bloei: Voorjaar
  • Kleur: Verschillende kleuren beschikbaar, zoals geel, wit en oranje

Koop nu Tazetta narcissen bij Tuinflora en breng kleur en geur in uw tuin!