Betaalbare planten voor huis en tuin

Gemengde narcissen

Ontdek een prachtige selectie van gemengde narcissen bij Tuinflora.com. Bestel nu en geniet van de kleurenpracht in uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Gemengde narcissen

De gemengde narcissen (Narcissus) op Tuinflora.com laten uw tuin stralen met hun diverse vormen en kleuren. Narcissen zijn populaire voorjaarsbloemen die niet alleen schoonheid, maar ook een heerlijke geur aan uw tuin toevoegen. Deze prachtige bloembollen zijn afkomstig van gerenommeerde kwekers en staan bekend om hun betrouwbaarheid en vitaliteit.

Een assortiment vol kleurenpracht

Ons assortiment gemengde narcissen omvat verschillende soorten en variëteiten die harmonieus samengaan in uw tuin. Van grote trompetnarcissen tot kleine en fijne gevuldbloemige narcissen, er is voor elk wat wils. Geniet van de klassieke geel-witte kleurencombinatie of ga voor een mix van vrolijke kleuren zoals geel, oranje en wit. Met gemengde narcissen creëert u een levendig en kleurrijk bloementapijt in uw tuin.

Laag geprijsd, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora.com bieden wij gemengde narcissen tegen scherpe prijzen aan. Onze bloembollen worden rechtstreeks van de kweker geleverd, wat resulteert in een snelle en verse levering. Bovendien bieden wij groeigarantie op al onze producten. U kunt dus met een gerust hart uw gemengde narcissen planten en genieten van de kleurenpracht in uw tuin.

Let op: Hoewel wij groeigarantie bieden, kunnen wij de garantieduur niet specifiek benoemen.