Betaalbare planten voor huis en tuin

Dubbelbloemige narcissen

Ontdek ons assortiment dubbelbloemige narcissen op Tuinflora.com. Geef uw tuin een prachtige uitstraling met deze unieke bloemen. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

Dubbelbloemige narcissen

Dubbelbloemige narcissen (Narcissus) zijn prachtige bloembollen die uw tuin een unieke en betoverende uitstraling geven. Deze narcissen hebben dubbele bloemblaadjes, wat hen onderscheidt van de traditionele narcissen. Ze worden ook wel dubbeldbloemige narcissen genoemd vanwege hun charmante en volle bloemvorm.

De dubbelbloemige narcissen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan elk tuinlandschap. Ze bloeien in het vroege voorjaar en zorgen voor een kleurrijk en levendig uitzicht. Naast hun schoonheid geuren ze ook heerlijk!

Deze bloembollen zijn gemakkelijk te kweken en vereisen weinig onderhoud. Ze gedijen goed in zowel volle zon als lichte schaduw. Plant ze in goed doorlatende grond en ze zullen jaar na jaar blijven bloeien.

Op Tuinflora.com vindt u een breed assortiment dubbelbloemige narcissen van hoge kwaliteit. Bestel nu en geef uw tuin een prachtige bloei in het voorjaar! Bij Tuinflora.com bieden wij ook lage prijzen, snelle levering direct vanaf de kweker en groeigarantie.