Betaalbare planten voor huis en tuin

Cyclamineus narcissen

Bekijk ons assortiment cyclamen-narcissen op Tuinflora. Deze prachtige bloembollen geven kleur aan je tuin. Bestel vandaag nog!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Cyclamen-narcissen

Cyclamen-narcissen zijn mooie bloembollen die bekend staan om hun elegante bloemen en delicate uitstraling. Deze narcissen hebben een bijzondere vorm, met lange, smalle bloemblaadjes die naar achteren gebogen zijn. Ze hebben een karakteristieke cup, die vaak een andere kleur heeft dan de blaadjes.

Prachtige kleuren en variëteiten

Cyclamen-narcissen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en variëteiten. Je kunt kiezen uit bloembollen met witte, gele, oranje, roze of rode bloemen. Daarnaast zijn er ook verschillende hoogtes en vormen beschikbaar, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw tuin.

Planten en verzorgen

Deze bloembollen zijn gemakkelijk te planten en te verzorgen. Ze gedijen goed in zonlicht of halfschaduw en hebben een goed doorlatende grond nodig. Plant de bollen ongeveer 10 cm diep en 10 cm uit elkaar. Zorg ervoor dat de grond goed waterdoorlatend is, zodat de bollen niet gaan rotten. Geef regelmatig water tijdens droge periodes en bemest de planten in het voorjaar voor een optimale groei.

Cyclamen-narcissen kopen bij Tuinflora

Je kunt nu cyclamen-narcissen kopen bij Tuinflora. We bieden een breed assortiment van deze prachtige bloembollen aan, van verschillende kwekers. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de kleurrijke bloemen in je tuin. We leveren snel en direct van de kweker, zodat je verzekerd bent van een snelle bezorging.

Hoogwaardige kwaliteit en groeigarantie

Bij Tuinflora garanderen we hoogwaardige kwaliteit en groeigarantie op al onze producten. We werken samen met ervaren kwekers die zorgvuldig geselecteerde bloembollen leveren. Zo ben je verzekerd van gezonde en sterke planten die prachtig zullen bloeien. Bestel vandaag nog je cyclamen-narcissen en beleef binnenkort een kleurrijke lente!