Betaalbare planten voor huis en tuin

Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5

Strawberry Elsanta
Potplant
Potmaat plant Ø 7cm
5 aardbeienplanten
Leverhoogte incl pot 10-15 cm
Eetbaar fruit
€ 9,95
Voorraad 27
SKU
A11574
 • Bij 3 of meer € 8,95 per stuk (bespaar  10%)
 • Bij 5 of meer € 8,50 per stuk (bespaar  15%)
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5: Hoge opbrengst aan heerlijke smakende, geurige, goed houdbare vruchten. Draagt goed door gedurende het seizoen.

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5

Met de Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5 geniet je van een hoge opbrengst aan heerlijke smakende, geurige en goed houdbare vruchten. Deze aardbeienplanten lenen zich heel goed voor het maken van jams, maar ook vers uit de hand zijn ze niet te versmaden. De Elsanta aardbeienplant draagt goed door gedurende het seizoen, waardoor je een langere periode kunt genieten van verse aardbeien.

De Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5 wordt geleverd als potplanten, elk in een 7 cm pot. De volgroeide hoogte en breedte van de planten liggen tussen de 20 en 30 cm. Deze planten hebben een lichtbehoefte van zonnig en zijn na 1 jaar volgroeid. Ze bloeien in het voorjaar en de zomer, met witte bloemen die bijen en vlinders aantrekken. De vruchten zijn eetbaar en kunnen geoogst worden van juni tot augustus.

Om goed voor de Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5 te zorgen, is het belangrijk om de planten direct na aankomst uit te pakken en in wat water voor te weken voor het planten. Plant de aardbeienplanten in rijen met een onderlinge rijafstand van 40-50 cm en een onderlinge afstand op de rij van 20 cm. Zorg ervoor dat de nek van het harde worteldeel net onder de aarde zit. Bemest de aardbeienplanten met koemestkorrels in het voorjaar en NPK 12-10-18 gedurende de groei in mei-juli. Om schone vruchten te houden, is het aanbevolen om een laag kort stro tussen de planten te plaatsen zodat de vruchten op het stro liggen en vruchtrot wordt voorkomen.

Bij aardbeienplanten die met een potje komen voor terrasgebruik, los je de aarde tablet op in warm water en vermeng je de aarde met wat tuingrond tot een fijne massa. Plant de aardbeienplanten in deze mengeling van aarde en plaats de meststof tablet in de pot. Houd het geheel goed vochtig, maar zorg voor een goede drainage door een gaatje in de bodem van de pot te maken en een scherf over het gat te plaatsen.

De Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5 is een geweldige toevoeging aan je tuin of terras. Bestel nu bij Tuinflora en geniet van de lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en onze groeigarantie.


 • 5 x Strawberry Elsanta
Details
Botanische naamStrawberry Elsanta
CategorieStrawberries
Gelevered alsPotplant
Hoogte10-15cm
Aantal5x
BloemenJa
BloeitijdVoorjaar-Zomer
GeurendNee
SnijbloemenNee
BloemkleurWit
VruchtenJa
EetbaarJa
OogsttijdJune - August
StandplaatsZonnig
WinterhardJa
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
Plantafstand20cm
Plantdiepte10cm
GrondsoortAlle grondsoorten
Volgroeide hoogte30cm - 40cm
Volgroeide breedte30cm - 40cm
GiftigNee
MaatØ 7cm
USPEetbaar fruit
Prijs per stuk€ 1,99

Aardbeienplant Elsanta 7cm Pot x 5

Direkt na aankomst de planten uitpakken en in wat water voorweken voor het planten. Plant de aarbei planten in rijen met een onderlingen rij afstand van 40 - 50 cm .Plant de planten met een onderlinge afstand op de rij van 20 cm Plant de planten zo diep dat de nek van het harde worteldeel net onder de aarde zit. Bemest aardbei planten met koemst korrels in het voorjaar en NPK 12-10-18 gedurende groei in Mei-Juli. Om schone vruchten te houden is het aantebevelen om een laag kort stro tussen de planten te plaatsen zodat de vruchten op het stro liggen dit voorkomt vruchtrotAardbeien die met een potje komen voor terasgebruik: Los de aarde tablet op met warm water (per talbet pl,min. 1/2 ltr water ) Vermeng de aarde met wat tuingrond tot een fijne massa. Plant de aarbeien indeze mengeling van aarde en plaats de mestof tablet in de pot. houdt het geheel goed vochtig maar zorg wel voor een goede drainage (gaatje in bodem vanpot en een scherf over het gat plaatsen.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!