Betaalbare planten voor huis en tuin

Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart

Duurzaam
€ 22,95
Nog maar 9 beschikbaar
SKU
A10397
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart van Tuinflora is een uv-bestendige en waterdoorlatende afdekfolie. Speciaal ontworpen voor het kweken van aardbeien. Verhoog het rendement en houd de vruchten schoon!

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart van Tuinflora is een essentiële tool voor iedereen die aardbeien kweekt. Deze uv-bestendige en waterdoorlatende afdekfolie is speciaal ontworpen om het kweken van aardbeien te optimaliseren.

Verhoog het rendement en houd de vruchten schoon

Met de Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart kunt u het rendement van uw aardbeienoogst verhogen. De folie zorgt ervoor dat de aardbeien beschermd worden tegen ongewenste invloeden van buitenaf, zoals extreme temperaturen, regen en wind. Bovendien houdt de folie de vruchten schoon, wat resulteert in een betere kwaliteit en een langere houdbaarheid.

Speciaal ontworpen voor het telen van aardbeien

Deze afdekfolie is speciaal ontworpen voor het telen van aardbeien. Het zwarte polyethyleen materiaal (LDPE) met een dikte van 50µ beschermt de aardbeienplanten tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast is de folie micro geperforeerd, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie rondom de planten.

Eenvoudig in gebruik

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Rol de folie uit over de aardbeienbedden en bevestig deze met behulp van tuinankers. De folie is waterdoorlatend, waardoor het water gemakkelijk bij de wortels van de planten terechtkomt.

Voordelen van Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart:

 • Beschermt aardbeien tegen extreme temperaturen, regen en wind
 • Houdt aardbeien schoon en verlengt de houdbaarheid
 • Verhoogt het rendement van de aardbeienoogst
 • Speciaal ontworpen voor het telen van aardbeien
 • Eenvoudig te installeren en te gebruiken
 • Waterdoorlatend, waardoor water gemakkelijk bij de wortels komt

Laagste prijs, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora bieden we de Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart aan tegen de laagste prijs. Wij leveren rechtstreeks vanaf de kwekers, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Daarnaast garanderen we een snelle levering en groeigarantie op al onze producten.


 • 1 x Strawberry micro-perforated foil 50µ1,40x20m
Details
CategorieOverigen
Aantal1x

Verzorgingsinstructies voor Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart van Tuinflora is eenvoudig te onderhouden. Volg deze stapsgewijze instructies om ervoor te zorgen dat de folie optimaal presteert:

Stap 1: Bodemvoorbereiding

Bereid de bodem voor voordat u de aardbeienfolie aanbrengt. Verwijder onkruid en egaliseer de grond.

Stap 2: Leggen van de folie

Leg de Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart over de aardbeienbedden. Zorg ervoor dat de folie gelijkmatig is verdeeld en de bedden volledig bedekt.

Stap 3: Bevestiging van de folie

Bevestig de folie met behulp van tuinankers. Plaats de ankers om de 50 centimeter langs de randen van de folie en in het midden van de bedden.

Stap 4: Watergeven

Houd de aardbeienplanten goed bewaterd. De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart is waterdoorlatend, maar zorg ervoor dat het water goed bij de wortels van de planten komt.

Stap 5: Oogst en onderhoud

Volg de normale richtlijnen voor het onderhouden en oogsten van aardbeien. Controleer regelmatig de folie op schade en herstel indien nodig.

Let op:

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart is bedoeld voor gebruik in de tuinbouw en is niet geschikt voor consumptie.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje