Gratis bezorging vanaf €50,-

Voor 10:00 besteld, morgen in huis

Binnen 2 dagen geleverd!

Onze Groeigarantie

Indien de planten niet aan je verwachting voldoen of niet groeien of bloeien krijg je gratis nieuwe planten of je geld terug (inclusief verzendkosten), simpeler kunnen we het niet maken!

Garantietermijn:

  • Meerjarige planten en struiken 1 jaar
  • Kamerplanten 3 maanden
  • Voorjaars bloembollen 1 groeiseizoen tot uiterlijk 31 mei
  • Zomerbollen en perkgoed 1 groeiseizoen tot uiterlijk 1 oktober

Alhoewel wij onze uiterste best doen om je de beste planten en tuinartikelen te bezorgen kan er altijd iets mis gaan, hetzij bij ons, onderweg met de koerier of in je tuin. Je hoeft zich echter geen zorgen te maken, je bent altijd verzekerd van onze no-nonsense garantie. 

Planten kunnen gratis geretourneerd worden maar dat is in lang niet alle gevallen zinvol. Neem daarom altijd eerst contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of bel onze klantenservice, zie onze service pagina, zij helpen je graag!
Houd je ordernummer bij de hand voor een eenvoudige en snelle afhandeling.

Uiteraard gaan we wel uit van normale verzorging, zoals voldoende water geven, voldoende licht  en op tijd bemesten, verwaarlozing van planten is vanzelfsprekend niet gedekt.

Om de klacht goed te kunnen beoordelen en herhaling te voorkomen kan het zijn dat we je om een foto van de plant en/of zijn locatie vragen.

 

 

Free newsletter Free newsletter

Ontvang gratis onze TuinBrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe planten, planten tips en tuininspiratie