Betaalbare planten voor huis en tuin

Vitis Blaue Burgunder 15 cm pot

Vitis Blaue Burgunder
1 struik
Hoogte Levering 40-60 cm
Eetbaar fruit
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,95
Voorraad 15
SKU
A14969
+
 • Levertijd 2-3 dagen

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op.

  Uw bestelling is 100% gegarandeerd! Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten Nederland? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Wij bieden tot wel 8 maanden groeigarantie op planten. Als de plant niet groeit gratis vervanging of geld terug. Zie onze garantievoorwaarden voor details.

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij bezorgen uw order in Nederland en Belgie via DPD voor € 3,95 ongeacht de grootte van uw order. Bij ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd. Levering meestal binnen 2 dagen. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België, dan is uw order mogelijk langer onderweg..

 • Klarna, koop nu betaal later

  Je kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kan je bij ons gemakkelijk je bestelling achteraf betalen en direct genieten van je nieuwe aankoop. U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
Veilig betalen en verzenden
Vitis Blaue Burgunder, een eetbare fruitplant met heerlijke druiven. Perfect voor balkon of terras. Koop nu bij Tuinflora!

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Vitis Blaue Burgunder 15 cm pot

Vitis Blaue Burgunder, ook bekend als Blauwe Druif, is ideaal voor op een balkon of terras. In de herfst produceert hij heerlijke druiven. Deze eetbare fruitplant gedijt het beste in een warme zonnige locatie en de lange uitlopers moeten regelmatig teruggesnoeid worden om een compacte vorm te behouden. De plant bereikt een hoogte van 40-60 cm en gedijt het beste in kalkachtige grond. De oogsttijd van de druiven is in september.

Waarom kopen?

Vitis Blaue Burgunder is de perfecte keuze voor liefhebbers van verse druiven. Met een zonnige positie en het juiste onderhoud, kunt u genieten van uw eigen verse fruit op het balkon of terras.

Lage Kosten en Snelle Levering

Koop uw Vitis Blaue Burgunder 15 cm pot direct bij Tuinflora voor een lage prijs. Wij garanderen snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie voor uw plant.


 • 1 x Vitis Blaue Burgunder
Details
Botanische naamVitis Blaue Burgunder
CategorieOverigen
Aantal1x
BloemenNee
GeurendNee
SnijbloemenNee
VruchtenNee
EetbaarNee
OogsttijdSeptember
StandplaatsZonnig
WinterhardNee
BodembedekkerNee
VerwilderdNee
GrondsoortKalkgrond
Volgroeide hoogte3 m - 4 m
Volgroeide breedte125cm - 150cm
GiftigNee
Maat50-60cm

Plantinstructies

1. Plant de Vitis Blaue Burgunder in een pot van minstens 25 cm in diameter. Gebruik een mengsel van 1/3 zand, 1/3 compost en 1/3 potgrond en zorg ervoor dat de kluit net onder het oppervlak van de aarde verdwijnt. Maak de wortelkluit goed los voor het planten.

2. Plaats de pot op een zonnige plek op uw terras en geef regelmatig water. Bemest de plant in het vroege voorjaar met koemestkorrels en geef Korrelmest NPK 12-10-18 in mei en juli.

3. In de winter kunt u de pot met boom koud wegzetten op een beschutte plaats tegen vorstschade. Dek de pot af met een jute zak. Zo nodig kunt u snoeien in februari om de vorm te behouden.

Ton K. uit Delft
Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Er zit een duidelijke uitleg bij het product waar ik zeer tevreden over ben. Per mail werd ik op de hoogte gehouden over de levering. Kortom dik tevreden.
Uitstekend
star
Hanny H. uit Sittard
Uitstekende verzorging, ontzettend goed verpakt! Snelle bezorging prima de bestelling te volgen, Top!
Uitstekend
star
Coby d. uit Hendrik Ido Ambacht
De klantenservice van Tuinflora krijgt een 10. Met veel geduld gaven ze antwoord op al mijn vragen. En dan mijn bestelling: In prima staat afgeleverd.
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje