Verzendkosten € 2,95

Levering binnen 2-3 werkdagen

Hibiscus

Lees verder

sfeerbeeld hibiscus in de tuin

Kiezen voor een Hibiscus tuinplant

Hibiscus

De Hibiscus is een bloemenstruik met schitterende bloemen. Deze struiken worden ook wel altheastruiken genoemd. Als je veel bloemen wil zet hem dan lekker op een zonnige plek. Je hoeft de Hibiscus niet te snoeien, maar hij verliest wel zijn blad en wordt ongeveer 2.5 meter hoog. De Hibiscus bloeit vanaf de nazomer tot en met het najaar met schitterende bloemkleuren van blauw, rood tot wit.

De tuinhibiscus is familie van de Chinese roos. Met zijn mooie grote bloemen is hij heel populair. De struik laat zich ook nog eens heel makkelijk verzorgen. Je hebt echt geen groene vingers nodig. Plaats hem lekker in het zonnetje en geef hem op de droge dagen wat water. De hibiscus groeit vrijwel op alle grondsoorten. Wist je dat de hibiscus wel tot 3 meter hoog kan groeien. Wil je dat niet? Snoei dan de struik terug in het voorjaar. Of koop een hibiscus op stam, deze maken een spectaculaire indruk op je patio.

Voordelen hibiscus

  •  Gemakkelijk te verzorgen
  •  Groeit op alle grondsoorten
  •  Zon tot halfschaduw
  •  Bij gele plekken op oude bladeren, extra bemesten

Hibiscus bestellen bij TuinFlora.com

Op al onze Hibiscus struiken krijg je standaard bloeigarantie, bent je niet tevreden dan krijg je nieuwe planten of je geld terug. Je kan dus met een gerust hart bestellen. Wij hebben de beste kwaliteit struiken en bezorgen de planten binnen 24 uur (voor 15:00 besteld ma-vrij). Je kan je plant ook nog een extra verwennen met extra krachtig plantvoeding.

 Kijk ook eens bij onze andere struiken. Zoals de zeer populaire rhododendron, vlinderstruik en hortensia.

 

HibiscusBloeitijdSnoeitijd
Struik Nazomer-Najaar Voorjaar

 

Free newsletter Free newsletter

Ontvang gratis onze TuinBrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe planten, planten tips en tuininspiratie