snelle leveringGratis verzending vanaf €25

Gratis verzendingVoor 15:00 besteld morgen in huis* (m-v)

zaterdag leveringWij leveren ook op zaterdag

gratis retournerenGratis retourneren

Zin in een Magische Kerst assortiment

Over ons Online Tuincentrum

Tuinflora

Tuinflora is onderdeel van Bulbs Direct b.v., een familiebedrijf in handen van de familie Jansen, al meer dan 100 jaar actief in de bloembollen, kamerplanten en planten. Vroeger kweekten we zelf bloembollen voor de export maar vanaf 1980 verkopen wij bloembollen en planten via catalogus aan consumenten in het buitenland.

Vanaf 1999 zijn wij bloembollen en planten online gaan verkopen in de Verenigde Staten, en vanaf 2007 in Engeland. Daarna volgde al snel andere landen in Europa en als laatste zijn we in 2010 begonnen met TuinFlora in Nederland.
Ondanks de relatief jonge leeftijd van onze Nederlandse website hebben we dus al  meer dan 35 jaar ervaring in het verzenden van bloembollen en planten door heel Europa en de VS. Ervaring die zich uitbetaald in de kwaliteit van de producten en de verpakking. 

De meer dan 3000 verschillende soorten bloembollen en planten in ons assortiment zijn al menigmaal door onze handen gegaan, structurele problemen zijn al lang opgelost. Planten die niet geschikt zijn om verstuurd te worden zitten niet in ons assortiment. Mochten er dan toch een keer problemen zijn (we zijn allemaal mensen en we werken met producten van moeder natuur) dan lossen wij die voor u op.

Ons doel is om u een kwalitatief hoogwaardig en ruim assortiment planten en bloembollen te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Vlot geleverd wanneer het u uitkomt.

U koopt daarom bij ons zonder zorgen  en tegen scherpe prijzen. Als familiebedrijf staan wij garant voor ons product, bij ons is de klant nog echt koning!

Ik wens u veel tuinier plezier!

Met vriendelijke groet,

Melvin Jansen

 

 

Free newsletter Free newsletter

Ontvang gratis onze TuinBrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe planten, planten tips en tuininspiratie
no mobile user 694801